NEW schedule goes live at 4pm each Sunday.

Please arrive at least 15 mins before class to get set up. Bring socks for spin, a mat for yoga and combo classes and a water bottle for all classes. We provide complementary towel service, spin shoes and filtered/ionized water to refill your bottle. We also have mats to borrow and alkaline water available for purchase. In addition we sell cold-pressed organic juices and cold-brewed coffee.

For safety reasons and to ensure a positive experience for all, late comers will not be permitted to enter once the class has begun.
Have you tried “Vinyasa in the Piazza”? Our special outdoor yoga class is First Time Free. Sundays 9:00-10am, meet at India/Date St by the fountain, mats available.  
Host an event/party at CycleOM - Find out more...
Sun7.22 Mon7.23 Tue7.24 Wed7.25 Thu7.26 Fri7.27 Sat7.28 Sun7.29 Mon7.30
Foundation Yoga Trevor 7:30 AM 70 mins Yoga
CycleOM™-100 Dana 8:00 AM 40Spin/60Yoga+Core
Vinyasa in the Piazza Katie 9:00 AM 60min outdoor yoga
CycleOM™ Ride Rose 9:45 AM 45 mins Ride
Ashtanga Level 3-4 Trevor 10:00 AM 90 mins Yoga
 
CycleOM™ Ride SAnnMarie 6:00 AM 45 mins Ride
Mysore - a.m. Trevor 6:00 AM 150 mins Yoga
OM Vinyasa STrevor 9:00 AM 70 mins Yoga
CycleOM™ Ride SDonovan 5:30 PM 45 mins Ride
All-Levels Ashtanga SSebastien 5:30 PM 75 mins Yoga
CycleOM™ Strength Stephen 6:30 PM 30Spin/30Strength
 
CycleOM™ Ride SAlly 6:00 AM 45 mins Ride
Mysore - a.m. Trevor 6:00 AM 150 mins Yoga
CycleOM™ Ride Donovan 5:30 PM 45 mins Ride
OM Vinyasa Kelly 5:30 PM 70 mins Yoga
CycleOM™ Ride OM Team 6:30 PM 45 mins Ride
 
CycleOM™ Ride Nafsika 6:00 AM 45 mins Ride
Mysore - a.m. Trevor 6:00 AM 150 mins Yoga
Ashtanga Remix Trevor 9:00 AM 90 mins Yoga
Mysore - p.m. Trevor 4:30 PM 120 mins Yoga
CycleOM™ Strength Grace 5:30 PM 30Spin/30Strength
CycleOM™ Reset Katie 6:30 PM 30Spin/40Yoga
All-Levels Ashtanga Trevor 6:45 PM 75 mins Yoga
 
CycleOM™ Ride SNafsika 6:00 AM 45 mins Ride
Mysore - a.m. Trevor 6:00 AM 150 mins Yoga
CycleOM™ Ride Donovan 5:30 PM 45 mins Ride
OM Vinyasa Dana 5:30 PM 70 mins Yoga
 
Moon Day - No Mysore Lauren 6:00 AM
CycleOM™ Reset Katie 7:30 AM 30Spin/40Yoga
Express Ride Katie 7:30 AM 30 mins Ride
Ashtanga Level 3-4 Dana 9:00 AM 90 mins Yoga
CycleOM™ Reset Dana 4:30 PM 30Spin/40Yoga
 
CycleOM™ Strength SStephen 8:30 AM 30Spin/30Strength
CycleOM™ Ride Nafsika 9:45 AM 45 mins Ride
OM Vinyasa Dana 10:00 AM 70 mins Yoga
 
Foundation Yoga Trevor 7:30 AM 70 mins Yoga
CycleOM™-100 Dana 8:00 AM 40Spin/60Yoga+Core
Vinyasa in the Piazza Katie 9:00 AM 60min outdoor yoga
CycleOM™ Ride Rose 9:45 AM 45 mins Ride
Ashtanga Level 3-4 Trevor 10:00 AM 90 mins Yoga
 
CycleOM™ Ride Nafsika 6:00 AM 45 mins Ride
Mysore - a.m. Trevor 6:00 AM 150 mins Yoga
OM Vinyasa STrevor 9:00 AM 70 mins Yoga
CycleOM™ Ride Gina 5:30 PM 45 mins Ride
All-Levels Ashtanga Trevor 5:30 PM 75 mins Yoga
CycleOM™ Strength Stephen 6:30 PM 30Spin/30Strength